18°C
11°C
Megosztás
Értékelés

Pakolási tippek

0 értékelés
Értékeljen

Szinte egész évben a nyári szabadságot és a nyaralást várjuk, a pakolás azonban okozhat néhány bosszús percet… De ahogy mostanság Diane von Furstenberg mondta: "Ha megoldást találsz a bőröndöd tartalmára, megoldod az életed." Szóval adunk néhány tippet, hogy könnyen menjen a csomagolás.

  • Bármennyire is nagy a kísértés, próbáljuk meg nem túlpakolni a bőröndöt. A zsúfolt ruhák gyűrődnek, és senki sem szeretne nyaralás alatt vasalni…
  • Gondoljuk végig alaposan, hogy mit pakoljunk. Próbáljuk meg multifunkciós darabokat csomagolni, így biztos nem tömjük tele a bőröndöt. Egy könnyű, loknis ruha jó a strandra és egy esti könnyű vacsorára is - csak egy öv, kiegészítő és szandál kell hozzá.
  • Mindig nézzük meg előre az időjárás-jelentést, hogy tudjuk, mire számítsunk. Tervezzünk meg előre annyi összeállítást, amennyit csak tudunk. A biztonság kedvéért pakoljunk 2 pulóvert, egy mindig bevethető női farmert és egy esőálló cipőt. Most jön a neheze: az előre kigondolt szetteket próbáljuk megfelezni, és az egymással variálható darabokat becsomagolni.
  • Ha vízpart mellett tervezzük a nyaralást, akkor pakoljunk több szárongot vagy kendőt - sokféleképpen viselhetőek, és még helytakarékosak is!
  • Őrizzük meg ruháink jó illatát! Tegyünk egy illatosítót a bőröndödbe.
  • Ne feledkezzünk meg egy kalapról, ami nem csak divatos nyári viselet, de megóv a tűző nap fényétől is. Viszont ne tegyük a bőröndbe, mert sok helyet foglal és még meg is törhet. Inkább már legyen a fejünkön utazáskor - hogy igazán nyaraló hangulatba kerülhessünk.
  • Nem csak a ruháinkat kell rendszerezni, hanem a neszesszereket is. Próbáljuk meg multifunkciós darabokat csomagolni, és csakis kis kiszerelésű tusfürdőt, sampont és testápolót vigyünk. Így csökkenthetjük a bőrönd súlyát, és nem cipelünk feleslegesen a nagy kiszerelésű pipere holmikat.

Jó pakolást és még inkább jó nyaralást kívánunk!